Sevimli mi Sevimli Bebek Banyo Oyuncakları

Sevimli mi Sevimli Bebek Banyo Oyuncakları

Bebek gelişiminde banyo çok önemlidir. Banyo saatlerinin daha keyifli hale getirilmesi için kullanılan banyo oyuncakları, sudan hoşlanmayan bebeklerin banyoyu daha çok sevmesine yardımcı olur. Sadece banyo yapmayı sevmeyen bebeklerin değil tüm çocukların banyo yaparken keyifli dakikalar geçirmesini sağlayan banyo oyuncakları sevimli görünümleri ile anne-babaların en önemli yardımcısıdır. Bebeğiniz için sevimli mi sevimli banyo oyuncaklarını Mamas Lina sayfasında bulabilir, beğendiğiniz oyuncağa sipariş vererek sahip olabilirsiniz.

Bebek Banyo Oyuncağı Neden Gerekli?

Bebeklerin sağlıklı bir şekilde büyümesi için düzenli olarak banyo yapması gerekir. Ancak bazı bebekler daha su sesini duyar duymaz ağlamaya başlarlar. Bebeğin ağlaması annenin gerilmesine ve banyo saatlerinin bir işkenceye dönüşmesine neden olur. Böyle anlarda annelerin imdadına banyo oyuncakları yetişir. Sesleri, şekilleri ve renkleri ile bebeğin keyifli dakikalar geçirmesi için tasarlanmış bu oyuncaklar bebeğinizin banyodan keyif almasını sağlar. Banyo yaparken oyun oynamak bebeğin banyo saatlerini oyun saatleri olarak algılamasını sağlar ve kısa sürede huysuzluktan vazgeçerek keyifle banyo yapmaya başlar.

Banyo Oyuncağı Çeşitleri ve Fiyatları

Playgor ve Sozzy gibi markalar tarafından üretilen banyo oyuncakları ile bebeğinize banyo yapmayı sevdirebilirsiniz. Suda batmayan, bebeğinizin su fışkırtarak oynamasını sağlayan banyo ördekleri bebeklerin en sevdiği oyuncaklardan biridir. Sarı ördekler yoğunluğu az plastikten üretildiği için suda yüzer ve bebek onları izlerken su korkusunu yener. Bebeğiniz için 5’li set olarak satılan neşeli banyo oyuncaklarını tercih edebilirsiniz. Ördek, kaplumbağa, balık, ahtapot ve su aygırından oluşan 5’li banyo oyuncağı banyo saatlerinizi daha eğlenceli hale getirecektir. Erkek çocukların ilgisini çeken sevimli taşıtlar banyo oyuncağı seti onların hayal dünyasını harekete geçirir, suyu doldup boşaltarak motor sistemleri gelişir ve banyoda hem eğlenir hem de öğrenirler.

Tüm oyuncaklar gibi banyo oyuncaklarının da seçiminde güvenliğe dikkat etmek gerekir. Çok küçük parçalardan oluşan oyuncaklar banyo oyuncağı olmak için uygun değildir. Çocuğun boynuna dolanabilecek aksesuarları olan, kaymasına neden olabilecek, boğazına kaçma tehlikesi olan oyuncaklar banyoda olduğu gibi normal oyun zamanlarında da tercih edilmemesi gereken oyuncaklardır. Bebeğiniz için keyifli banyo saatleri vad eden kaliteli banyo oyuncak setlerini yakından incelemek ve sipariş vermek için Mamas Lina sayfasını ziyaret edebilir, beğendiğiniz ürüne uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Etiketler: bebek banyo oyuncağı
Mart 16, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR